Maatregelen vanwege coronavirus

Maatregelen vanwege coronavirus

Het dagelijks leven is de afgelopen dagen op z’n kop gezet en alles loopt anders. In deze mail lees je hoe wij omgaan met deze situatie rondom het coronavirus. Wij volgen de berichtgeving van het RIVM en de Rijksoverheid op de voet en volgen de maatregelen zo goed als mogelijk op om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en andere relaties staat hierbij voorop.

Uiteraard willen wij de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening blijven waarborgen. Concreet betekent dit het volgende:

  • Onze medewerkers werken thuis. Je kunt ons dus goed bereiken, zowel telefonisch als per e-mail. Schroom niet en neem met vragen gerust contact op met een van onze medewerkers. 
  • Fysieke afspraken worden in overleg zoveel mogelijk omgezet in telefonische- of virtuele overleggen. Werkzaamheden worden waar nodig aangepast. Onze consultants nemen contact met je op om dit te bespreken.
  • Onze support- en dataverwerkingsafdeling is op afstand beschikbaar en kan je te woord staan bij uiteenlopende vragen.
  • De open trainingen vanuit Q-Academie worden verzet. Wij nemen hierover contact op met de deelnemers. Maatwerktrainingen die wij incompany verzorgen, worden in overleg met opdrachtgevers verzet of aangepast naar een online training.
  • Intervisiebijeenkomsten worden omgezet naar een online vorm of verplaatst naar een later moment. Wij nemen contact op met de deelnemers om hen hierover te informeren.

Tot in ieder geval 6 april kan je onze werkzaamheden in deze aangepaste vorm verwachten. Mochten de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, dan ontvang je van ons uiteraard een update. 

Zorg goed voor elkaar en jezelf!

Hartelijke groet,

Joost Zuurbier
Directeur Q-Consult Zorg, Q-Academie, Q-Talent