Per 1 juni weer trainingen op locatie

Allereerst hopen we dat je in goede gezondheid verkeert!
Zoals je weet, geeft het kabinet ons allen de komende periode stap voor stap meer ruimte. Dit betekent onder andere dat ons zalencentrum per 1 juni weer open gaat, waardoor wij je eindelijk weer kunnen verwelkomen.

Hoe gaat het deelnemen aan een training nu in zijn werk?

Uiteraard geldt overal de 1,5 meter regel. Daarnaast zijn alle zalen ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM voor het veilig bezoeken van trainingen en kleine bijeenkomsten.

Dit houdt in dat:

  • Bij de ingang van iedere zaal desinfectiemiddel aanwezig is.
  • De zalen zijn opgesteld in ‘Corona-proof’ opstelling met een passend zaalbeleid (volgorde van plekken innemen, plekken die vrijgehouden worden, loopruimtes, etc.). De zaalregels zijn geplaatst bij de ingang van de zaal.
  • Looplijnen in gangen en zalen met rood/witte banen zijn aangeduid.

De lunchvoorziening is anders dan normaal. De lunch wordt in de zaal geserveerd in de vorm van een apart verpakt lunchpakket voor iedere deelnemer. 

Incompanytrainingen

Wij verzorgen ook op maat gemaakte trainingen graag weer bij jou op locatie. Uiteraard volgen we hierbij het beleid van jouw organisatie.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of bekijk het trainingsaanbod hier.