Nieuwe subsidie e-health (SET) gaat 27 juli open voor inschrijving

Nieuwe subsidie e-health (SET) gaat 27 juli open voor inschrijving

Tijdens de coronaperiode is binnen de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) een speciale noodregeling ingericht: SET COVID-19. Na een overweldigend aantal aanvragen werd deze al snel gesloten en nu is er goed nieuws: vanaf maandag 27 juli wordt de nieuwe regeling ‘SET COVID-19 2.0’ opengesteld. Hoe zorg je ervoor dat je er op tijd bij bent?

Over de regeling

Het subsidiebedrag van deze regeling ligt per aanvraag (maximaal 5 aanvragen per zorgaanbieder) tussen de € 25.000,- en € 50.000,-. Dit bedrag mag tot 40% worden besteed aan de aanschaf, lease- en licentiekosten van e-health toepassingen en de rest kun je gebruiken voor externe begeleiding bij de implementatie én aan training & opleiding.

Ook als jullie organisatie eerder een aanvraag voor de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) en/of de SET COVID-19 heeft gedaan, maak je gewoon aanspraak op deze nieuwe regeling.

Hier lees je meer over de regeling.

Zo kunnen wij je helpen

Q-Consult Zorg heeft ervaring met deze SET-aanvragen en in eerdere subsidierondes zijn meerdere van onze aanvragen toegekend. Op deze manier kunnen we ook jullie helpen:

1. Ondersteuning bij het opstellen van een plan van aanpak voor de subsidieaanvraag
2. Implementatie van e-health-toepassingen
3. Training & opleiding vanuit Q-Academie,
zoals de volgende trainingen:

Snelheid is van groot belang bij deze stimuleringsregeling: de ervaring leert ons dat het subsidieplafond snel is bereikt. Wil je dus gebruik maken van deze regeling, zorg er dan voor dat je hier rekening mee houdt.

Meer informatie?

Wil je hier meer over weten of wil je onze ondersteuning inschakelen? Neem contact met ons op en dan denken we graag met je mee!