Vragen & Antwoorden m.b.t. het coronavirus

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen op z’n kop gezet. Alles loopt anders. Sociale activiteiten en groepsbijeenkomsten kunnen niet doorgaan. Als opleidingsinstituut houden we de adviezen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten. Veiligheid en gezondheid van deelnemers en trainers staan voor ons altijd voorop!

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je inschrijving of over het volgen van trainingen. Hieronder tref je een aantal vragen & antwoorden. Heb je een andere vraag, laat het ons weten via informatie@qacademy.nl of 088-1020 950. Wij helpen je graag verder!  

Geven jullie weer trainingen op locatie?

Vanaf 1 juni geven we weer trainingen op locatie door, waarbij we de maatregelen en adviezen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten houden. Indien nodig passen we ons beleid weer aan.

Bieden jullie je trainingen en opleidingen ook digitaal aan?

Veel trainingen en opleidingen lenen zich ervoor om te zetten naar een digitale variant met live trainer. Dat kan dus zeker. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hier vind je ons aanbod aan online trainingen.

Ik ben door de drukte niet op zoek naar een training, maar ik heb wel hulp nodig. Hoe kunnen jullie me (online) helpen?

Dat begrijpen wij uiteraard! Graag helpen wij jou snel verder. Of het nu een advies is, of een rapportage of analyse, of een coaching on-the-job-vraag, laat het ons weten. Digitaal is er veel mogelijk! Neem gerust contact met ons op.

Kan ik nog steeds een incompanytraining bij jullie aanvragen?

Uiteraard kan je gewoon offertes bij ons blijven aanvragen.
Wij staan altijd voor je klaar om een training of traject te ontwikkelen passend bij jouw leerwensen. In overleg stemmen we de datum/data af. Mochten op dat moment de adviezen weer anders worden vanuit het kabinet, dan verplaatsen we jullie training (kosteloos en in overleg) naar een ander moment.