Open trainingen
Kies hier je sector

 • Online Storytelling met Data
  Training
  01-12-2020

  Data is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden in zorginstellingen geworden. De hoeveelheid informatie die een afdeling binnenkomt, wordt verwerkt en de afdeling weer verlaat, wordt niet alleen steeds meer, maar ook steeds complexer. Data en cijfers zijn ondersteunend aan de beslissingen die men neemt. De manier waarop cijfers worden gevisualiseerd is essentieel in dit proces. Van medewerkers vraagt dit nieuwe kennis en expertise, zowel inhoudelijk als op analytisch vlak. Wil je meer handigheid krijgen in het effectief communiceren met gegevens? Zet hierin dan de volgende stap met de vaardigheid ‘Storytelling met Data’.

  Meer info
 • Online DISC-workshop: meer inzicht in jezelf en in anderen als basis voor beter communiceren & samenwerken
  Workshop
  14-12-2020

  Wil je nog beter communiceren en samenwerken? In de DISC-workshop leer je gedrags- en communicatiepatronen van jezelf en van anderen herkennen. Hiermee kun je jouw communicatie en gedrag afstemmen op de persoon of personen tegenover je, zodat jouw boodschap effectiever en overtuigender overkomt.

  Meer info
 • Workshop Medische Terminologie
  Workshop
  04-03-2021

  Heb je geen grondige kennis van de medische terminologie nodig, maar wil je wel jouw collega’s of klanten goed kunnen begrijpen? Volg dan deze compacte hoogrendementsworkshop, die speciaal ontwikkeld is voor hen die in het dagelijks werk te maken hebben met medische termen, bijvoorbeeld door het werken met DBC’s. Na afloop kun je de medische termen beter lezen en uitspreken en documenten beter begrijpen. Je bent een sterkere gesprekspartner in gesprekken waarin medische termen worden gebruikt.

  Meer info