Open trainingen
Kies hier je sector
Kies hier je thema

 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering GGZ en FZ
  Workshop
  01-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de GGZ en FZ nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop! Zodat je inzicht krijgt in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de GGZ en FZ.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Zomerworkshop Motiverende gespreksvoering
  Workshop
  03-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €225,- p.p.

  Wil je collega’s enthousiasmeren voor jouw doelstellingen? Lukt het maar niet een ander in beweging te krijgen voor een bepaalde taak of project? Communicatie speelt hier een belangrijke rol bij. Motiverende gespreksvoering is een methode voor het voeren van gesprekken, die je helpt om gedragsverandering op gang te brengen op een vriendelijke en niet-confronterende manier.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering ziekenhuiszorg
  Workshop
  08-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van 255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de ziekenhuiszorg nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop! En krijg inzicht in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de ziekenhuiszorg.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop ðŸ‘‰

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering langdurige zorg
  Workshop
  08-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de langdurige zorg nieuw voor jou en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving, financieringsvormen en aanverwante ontwikkelingen? Volg dan deze basisworkshop! Zodat je inzicht krijgt in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de langdurige zorg.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop ðŸ‘‰

  Meer info
 • Zomerworkshop Flitsaudit
  Workshop
  10-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €225,- p.p.

  Wil je snel inzicht in de status van een specifiek onderdeel van een risicovol thema binnen jouw zorgorganisatie? Dan is de flitsaudit een passende en laagdrempelige aanvulling op het auditsysteem. De bevindingen uit een flitsaudit zijn direct inzichtelijk en kunnen meteen worden omgezet in verbeterpunten. Tijdens deze workshop leer je wat de meerwaarde van de flitsaudit voor jouw organisatie is en wat er allemaal bij komt kijken.

  Schrijf je direct in ðŸ‘‰

   

  Meer info
 • Zomerworkshop effectief rapporteren van auditgesprekken
  Workshop
  10-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van 225,- p.p.

  Een auditrapport met concrete verbetervoorstellen is begrijpelijk voor de ontvanger en vormt de basis om verbeteringen te realiseren. Kort, bondig, concreet én volledig rapporteren blijkt in de praktijk niet makkelijk te zijn. Na afloop van deze workshop weet je hoe je doeltreffend en concreet bevindingen uit jouw auditgesprek rapporteert. Hierdoor vergroot je de kans dat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen op de verbeterpunten uit de audits.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Post-hbo opleiding Consulent Wmo, Wlz en Jeugdwet
  Opleiding
  15-09-2023

  Het werkveld van de Consulent Wmo, Wlz en Jeugdwet verandert snel en ingrijpend en de eisen die aan jou als professional worden gesteld, zijn hoog. Van jou worden een professionele houding, inhoudelijke kennis en effectieve gespreksvaardigheden verwacht. De indicerende gesprekken zijn voor een belangrijk deel bepalend voor het realiseren van het juiste plan.

  Meer info
 • Basistraining calamiteitenonderzoek
  Basistraining
  Start 21-09-2023

  Een belangrijk onderdeel van het kwaliteitssysteem is het analyseren van ernstige incidenten en calamiteiten middels retrospectieve risicoanalyse. Dit helpt je de basisoorzaken van calamiteiten te vinden en verbetermaatregelen te treffen om hier organisatiebreed van te kunnen leren. Tijdens deze basistraining leer je calamiteitenonderzoek uit te voeren middels de negen-stappen methode, op basis van de PRISMA- en SIRE methodiek.

  Meer info
 • Basistraining interne audits
  Basistraining
  Start 21-09-2023

  Interne audits zijn belangrijk voor de kwaliteitsverbetering binnen jouw zorgorganisatie. Daarom is het van essentieel belang dat deze goed worden uitgevoerd. Zijn interne audits voor jou een nieuwe uitdaging en wil je weten hoe je een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor jou!

  Meer info
 • Stoomcursus DBC’s
  Basiscursus
  21-09-2023

  Sinds de invoering van de DBC’s registreert en factureert jouw ziekenhuis DBC-zorgproducten. De gevolgen van de DBC-systematiek zijn groot! Wat betekenen DBC’s voor jouw organisatie en voor jouw eigen werkzaamheden? Hoe zit de systematiek in elkaar? En wat heeft ICD-10 met DBC’s te maken?

  Meer info