Online Wet- en regelgeving & financiering GGZ

Online Wet- en regelgeving & financiering GGZ

Wil je graag een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de GGZ? Volg dan deze online workshop!

 • Aan de orde komen: Zorgverzekeringswet (Zvw), Wlz, Wmo en Jeugdwet. Ook wordt stilgestaan bij marktwerking en prestatiebekostiging, de DBC-systematiek, het Zorgprestatiemodel, Horizontaal Toezicht en zorgverzekeraars & onderhandelingen. Daarbij gaan we in op de consequenties hiervan voor jouw organisatie, afdeling en werkzaamheden. Tot slot bespreken we kort de ontwikkeling (Ont)Regel de zorg.

  Over online trainen
  Online training biedt u de kans om ook in deze bijzondere tijden te werken aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien is er ontzettend veel mogelijk in een online training met live trainers op het gebied van interactie, praktijktoepassing en samenwerken. Wij vertrouwen erop u een kwalitatief hoogwaardige online training te kunnen bieden!

 • Na afloop van de workshop:

  • Heb je een helder overzicht van de (nieuwe) wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de GGZ.
 • Deze training is ook geschikt voor incompany-doeleinden. Voorafgaand aan de training gaan wij met jou in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar jouw wensen en naar de situatie binnen jouw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (jij en) jouw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina lees je meer over de mogelijkheden.

  Wij verzorgen onze incompanytrainingen ook online, met een live trainer. Online is net zoveel mogelijk in een training als offline: plenaire sessies, sessies en opdrachten in groepjes (break-out rooms) en verschillende discussie- en werkvormen. Wij garanderen dat deze online dag net zo interactief en effectief is als offline. De afgelopen maanden hebben wij veel instellingen naar volle tevredenheid getraind.

  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Voor wie is deze workshop bedoeld? Het betreft een basisworkshop. Iedereen die een overzicht van de wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de GGZ wil hebben.

  Investering: € 245,- per persoon (Q-Academie is vrijgesteld van btw). Inclusief lesmateriaal.

  Locatie: online

  Annuleren en doorschuiven: lees hier onze algemene voorwaarden.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook interessant voor je?
 • Wet- en regelgeving & financiering ziekenhuiszorg
  Workshop Incompany
 • Wet- en regelgeving & financiering langdurige zorg
  Workshop Incompany