Trainingen in coronatijd

Trainingen in coronatijd

In de persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Als opleidingsinstituut houden we de adviezen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten. Veiligheid en gezondheid van deelnemers en trainers staan voor ons altijd voorop!
Het kabinet benoemt dat activiteiten in bedrijfsbelang doorgang moeten blijven vinden. Daar vallen onderwijs en bedrijfstrainingen ook onder. 

De richtlijnen voor onderwijs- en trainingsinstellingen bieden de mogelijkheid om bijeenkomsten van maximaal 30 personen in een ruimte te organiseren. Onze trainingsgroepen – inclusief trainers – vallen altijd ruim binnen deze richtlijn en dus kunnen wij elkaar ontmoeten voor de trainingen. Als wij ons allen houden aan de aangescherpte maatregelen/gedragsregels, dan vertrouwen we erop dat wij gezamenlijk een goede en veilige bijeenkomst kunnen organiseren.

Corona-maatregelen rond onze open trainingen 
Ons zalencentrum en de bijbehorende catering zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM voor het veilig bezoeken van trainingen en kleine bijeenkomsten. Dat houdt in: beperkt aantal zitplaatsen in de zaal, looproutes, apart verpakte keuze-privélunch, desinfectiemiddelen, mondkapjes (indien gewenst) en zichtbare regels & protocollen. Daarnaast is onze groepsgrootte beperkt en zijn onze trainers goed geïnstrueerd om de maatregelen te bewaken. Onze trainers dragen een gezichtsmasker.

Trainingen op locatie opdrachtgever
Incompanytrainingen kunnen fysiek doorgang blijven vinden, mits alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen kunnen worden. Hiervoor overleggen we met elkaar.  

Online incompanytrainingen
Veel trainingen en opleidingen lenen zich er uitstekend voor om ze om te zetten naar een digitale variant met live trainer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Online hulp nodig?
Graag helpen wij je snel verder. Of het nu een advies is, een rapportage of analyse, een coaching on-the-job-vraag. Neem gerust contact met ons op!

Vragen?
Mocht je vragen hebben, laat het ons weten via informatie@qacademie.nl of 088 1020 950. Wij helpen je graag verder!