Met welke training investeer jij in je ontwikkeling?

Vanuit Q-Academie hebben wij voor dit najaar weer een uitgebreid trainingsaanbod voor je samengesteld!

Ben je op zoek naar verdieping en verbreding of is een bepaald onderwerp nog volledig nieuw? Op alle niveaus bieden wij een uitgebreid trainingsaanbod aan waarmee jij kunt investeren in je ontwikkeling op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit, business intelligence, digitalisering, leiderschap en persoonlijke effectiviteit binnen de zorg. 

 

Waarom een training bij Q-Academie volgen?

BInnen al onze trainingen staat de Q-Leerformule centraal. Maar wat kenmerkt ons nu nog meer;

Verbinding
Onze trainers zijn verbinders, zijn duidelijk en eerlijk en hebben een no-nonsense mentaliteit. Tijdens de trainingen hebben ze een duidelijke focus op inhoud & proces, relatie & resultaat en zetten jouw vraagstukken centraal.

Kennis van de zorg
Al onze trainers zijn naast de trainingen die zij geven ook werkzaam als adviseur bij Q-Consult Zorg. Al 35 jaar ondersteunen zij zorgorganisaties met uiteenlopende (complexe) vraagstukken en kennen de zorg van binnenuit. Deze kennis zetten zij effectief in tijdens de trainingen. 

Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan en doe mee!

Heb je een specifieke behoefte of wil je kijken wat wij zoal aanbieden? Op onze trainingskalender vind je ons volledige trainingsaanbod. 

Heb je vragen? Of zie je er een onderwerp niet tussen staan? Neem vooral contact met ons op dan denken wij graag met je mee!