Over ons Opleidingspartner voor de zorg

Over Q-Academie

Leren is meer dan het opdoen van kennis. Het is ook - en vooral - het toepassen van kennis en vaardigheden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij met de nieuwe informatie kunt doen. Met onze trainingen helpen wij je om in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan en zo een verschil te maken voor jouw cliënten, patiënten en de algehele kwaliteit van zorg.

Je kunt bij ons terecht voor trainingen en opleidingstrajecten op het gebied van leiderschap, bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast hebben wij expertise op het gebied van coaching, zowel op project- als teamniveau.

Al onze trainingen zijn toegespitst op de zorg. Onze incompanytrainingen maken wij op maat, zodat deze aansluiten bij jouw praktijksituatie, doelgroep(en) en leerdoel(en). Inhoud, vorm en duur van de programma’s worden afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Trainers met kennis van de zorg

Onze kundige en energieke trainers bezitten naast didactische vaardigheden, jarenlange ervaring als adviseur in de zorgsector. Zij kennen de zorg! Daarmee zijn zij naast jouw opleidingspartner ook een belangrijke sparringpartner bij uiteenlopende vraagstukken.

De Q-Leerformule

Om elke keer weer een effectief leertraject voor je te kunnen realiseren, werkt Q-Academie vanuit de Q-Leerformule: onze visie op leren & ontwikkelen. Bekijk hier de herkenbare formule en de vijf pijlers die het fundament vormen.

Passende leervormen

Ons opleidingsaanbod bestaat uit verschillende leervormen, van klassikale training en e-learning tot spelvormen als serious gaming. Er is veel ruimte voor interactie, samenwerking en oefening. Samen kiezen we de leervorm(en) die bij jouw leerdoelen passen.

Leervormen Q-Academie

Wij staan voor kwaliteit!

Klanten beoordelen onze incompany- en open trainingen als zeer goed. Wij zijn hier trots op en blijven continu werken aan de kwaliteit van ons aanbod.

Verschillende trainingen zijn geaccrediteerd en diverse beroepsgroepen kunnen PE-punten (Permanente Educatie) ontvangen. 

En tot slot, onze trainingen zijn btw-vrij.