Over ons Opleidingspartner voor de zorg

Over Q-Academie

Leren is meer dan het opdoen van kennis. Het is ook - en vooral - het toepassen van kennis en vaardigheden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij met de nieuwe informatie kunt doen. Q-Academie helpt jou om in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan en zo een verschil te maken voor cliënten, patiënten en de algehele kwaliteit van de zorg.

Je kunt bij ons terecht voor trainingen en opleidingstrajecten op het gebied van leiderschap, bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast bieden wij coaching, zowel individueel als op project- of teamniveau.

Al onze trainingen zijn toegespitst op de zorg. Onze incompanytrainingen maken wij op maat, zodat deze aansluiten bij jouw praktijksituatie, doelgroep(en) en leerdoel(en). Inhoud, vorm en duur van de programma’s stemmen we af op jouw wensen en behoeften.

Trainers met kennis van de zorg

Onze kundige en energieke trainers bezitten naast didactische vaardigheden, jarenlange ervaring als consultant in de zorg. Zij kennen de zorg door en door!

Onze visie op leren

Om elke keer weer een effectief leertraject voor je te kunnen realiseren, werkt Q-Academie vanuit de Q-Leerformule: onze visie op leren & ontwikkelen. Bekijk hier onze formule met de vijf pijlers die het fundament vormen.

Passende leervormen

Ons opleidingsaanbod bestaat uit verschillende leervormen, van klassikale training en e-learning tot diverse spelvormen. Er is veel ruimte voor interactie, samenwerking en oefening. Samen kiezen we de leervorm(en) die bij jouw leerdoelen passen.

Leervormen Q-Academie

Wij staan voor kwaliteit!

Klanten beoordelen onze incompany- en open trainingen als zeer goed. Wij zijn hier trots op en blijven continu werken aan de kwaliteit van ons aanbod.

Diverse trainingen zijn geaccrediteerd, waardoor beroepsgroepen PE-punten (Permanente Educatie) ontvangen. 

En tot slot, onze trainingen zijn btw-vrij.