Training 'Werkgeluk’ Meer dan een hype

Training 'Werkgeluk’

Werknemers die gelukkig zijn, zijn overal het algemeen gemotiveerd, productief en zetten zich voor een goede kwaliteit van zorg. Daarnaast hebben werknemers die gelukkig zijn in hun werk minder de neiging om van baan te veranderen. Met andere woorden: minder verloop en meer continuïteit in het leveren van zorg.

 • Dat werkgeluk een belangrijke sleutel is om er voor te zorgen dat medewerkers met plezier hun werk doen, lijkt voor de hand liggend. Maar wat is werkgeluk nou eigenlijk precies? En hoe kun je in de praktijk als leidinggevenden werkgeluk bij medewerkers bevorderen? Tijdens de eendaagse incompanytraining 'Werkgeluk ontleed’, leer je de essentiële principes van werkgeluk in de zorgsector.

  Je krijgt inzicht in de specifieke factoren die het werkgeluk van zorgmedewerkers beïnvloeden en ontdekt praktische strategieën om werkgeluk te bevorderen. Van het creëren van een positieve werkomgeving tot het stimuleren van communicatie en autonomie, onze training biedt jou de expertise om werkgeluk succesvol in jouw team toe te passen.

 • Na afloop van de training:

  • Ben je op de hoogte van verschillende theorieën m.b.t. werkgeluk.
  • Heb je handvatten om het werkgeluk van medewerkers bespreekbaar te maken.
  • Weet je welke stappen je kunt nemen om het werkgeluk van je medewerkers te vergroten.
 • Deze training bieden wij incompany aan. Voorafgaand aan de training gaan wij met jou in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar jouw wensen en naar de situatie binnen jouw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (jij en) jouw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina lees je meer over de mogelijkheden.

  Wij verzorgen onze incompanytrainingen ook online, met een live trainer. Online is net zoveel mogelijk in een training als offline: plenaire sessies, sessies en opdrachten in groepjes (break-out rooms) en verschillende discussie- en werkvormen. Wij garanderen dat deze online dag net zo interactief en effectief is als offline. De afgelopen maanden hebben wij veel instellingen naar volle tevredenheid getraind.

  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Voor wie is deze training bedoeld? Managers, teamleiders en HR functionarissen in de zorg.

  Investering: afhankelijk van het programma. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en/of een prijsvoorstel.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.