Training Administratieve Lastenverlichting met RPA in de Zorg

Training Administratieve Lastenverlichting met RPA in de Zorg

Ontdek de Kracht van Robotic Process Automation (RPA) voor de zorgsector
Ben je geïnteresseerd in Robotic Process Automation (RPA) en wil je de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie verkennen? Dan is deze training geschikt voor jou! 

In de dynamische wereld van zorg staat tijd gelijk aan kostbaarheid: de sleutel tot meer werkplezier en efficiëntie ligt in het verminderen van administratieve lasten. RPA is geen optie, maar een cruciale stap om lasten te verminderen. Tijdens deze training krijg je zicht op de mogelijkheden, kansen en risico's van RPA. Je gaat aan de slag met een business case voor een specifiek proces binnen jouw eigen organisatie. Na deze training heb je een concreet stappenplan en cijfers in handen om aan de slag te gaan met RPA.  

Maak het verschil met RPA binnen jouw zorginstelling. Schrijf je in! 

 • Binnen één dag zicht op de mogelijkheden van RPA 
  Ontdek in één dag de mogelijkheden van RPA voor jouw specifieke zorginstelling.  

  Wat levert deze training jou op? 

  • Inzicht in RPA: begrijp de essentie van Robotic Process Automation en ontdek hoe het kan bijdragen aan een soepelere werkomgeving. 
  • Toepassingsmogelijkheden: leer wanneer en waarom RPA effectief kan worden ingezet in de zorg, en waar juist niet. 
  • Zicht op succesfactoren: krijg zicht op het implementatie proces en cruciale succes factoren en risico's. 
  • Praktische Business Case: ga hands-on aan de slag met het opstellen van een business case voor RPA binnen jouw organisatie. 

  Deze training vindt plaats in samenwerking met Tacstone Technology. 

 • Ochtend: De potentie van RPA in de sector 
  Na de ochtend ben je bekend met de potentie van RPA voor jouw zorginstelling. Je kent de kansen en risico's ervan binnen de zorgsector en bent op de hoogte van wat erbij komt kijken als je RPA gaat implementeren. 

  Middag: RPA binnen je eigen organisatie
  Na deze middag weet je waarom RPA een waardevolle aanvulling is voor jouw specifieke processen. Aan de hand van een zelf opgemaakte procesomschrijving stellen we een businesscase op voor een proces binnen jouw eigen organisatie. Wat levert RPA jou op? En welke stappen kun je nemen om hiermee verder te gaan?  

 • Deze training is ook geschikt voor incompany-doeleinden. Voorafgaand aan de training gaan wij met jou in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar jouw wensen en naar de situatie binnen jouw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (jij en) jouw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina lees je meer over de mogelijkheden.

  Wij verzorgen onze incompanytrainingen ook online, met een live trainer. Online is net zoveel mogelijk in een training als offline: plenaire sessies, sessies en opdrachten in groepjes (break-out rooms) en verschillende discussie- en werkvormen. Wij garanderen dat deze online dag net zo interactief en effectief is als offline. De afgelopen maanden hebben wij veel instellingen naar volle tevredenheid getraind.

  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Voor wie is deze training bedoeld? Deze training is relevant voor alle sectoren; GGZ, VVT, GHZ, sociaal domein, ziekenhuizen voor medewerkers in de functies:

  • Hoofd Zorgadministratie
  • Hoofd F&C
  • Manager ICT
  • Directeur Bedrijfsvoering
  • Stafmedewerkers AO / IC

  Investering: € 695,- per persoon (Q-Academie is vrijgesteld van btw). Deze investering is inclusief lesmateriaal. Tijdens de training verzorgen wij een dagarrangement dat bestaat uit koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet.

  Locatie: Centraal, Midden-Nederland.

  Studiebelasting: voor deze training is de studiebelasting 8 uur.

  Annuleren en doorschuiven: lees hier onze algemene voorwaarden voor open trainingen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.