Informatie & Voorwaarden

Algemene voorwaarden open trainingen

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een open training via het inschrijfformulier rechts op de pagina bij de training. Je ontvangt vervolgens een bevestiging. Heb je binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail geen tegenbericht ontvangen, dan kun je de aanmelding als definitief beschouwen. Je krijgt bericht als de training definitief doorgaat; dit gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor de trainingsdatum. Ook ontvang je dan alle praktische informatie. Trainingen gaan door bij voldoende deelnemers.

CRKBO

Betaling en btw-vrijstelling

Wij verzoeken je de deelnamekosten voor de (eerste) trainingsdag te voldoen. Wij staan als erkend opleidingsinstituut geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en kunnen opleidingen en trainingen btw-vrij aanbieden.

Annulering & wijziging

Nadat je de bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen, heb je 14 werkdagen bedenktijd om je deelname aan de training kosteloos te annuleren. Een inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd. Bij annulering tot 6 weken voor aanvang brengen wij € 75,- in rekening, tot 2 weken voor aanvang 50% van het deelnamebedrag, vanaf 2 weken voor aanvang het volledige bedrag. Reden van afzegging speelt geen rol bij de hantering van de annuleringsregels. Uiteraard is het altijd mogelijk een andere collega aan de training te laten deelnemen. Graag ontvangen wij dan de naam en de functie van deze persoon. Wij behouden ons het recht om de trainerssamenstelling te veranderen en om, in het geval van onvoldoende inschrijvingen, een training geen doorgang te laten vinden. Indien een training door ons geannuleerd wordt, worden de deelnamekosten binnen twee weken gerestitueerd.

***Trainingen in coronatijd (aanvullende paragraaf)
Indien het RIVM opnieuw coronamaatregelen in gaat voeren en trainingen daardoor niet meer fysiek kunnen plaatsvinden, zorgen wij (zonder bijkomende kosten) voor een alternatieve datum of vorm van de betreffende training.

Doorschuiven

Een inschrijving doorschuiven naar een andere datum kan alleen als er een wachtlijst is voor de betreffende training. Is er geen wachtlijst, dan gelden bovenstaande annuleringsvoorwaarden. Een vervangende collega sturen kan uiteraard altijd.

Accreditatie en PE-punten

Permanente Educatie (PE) is noodzakelijk voor (zorg)professionals om hun beroep te mogen blijven uitvoeren. Voor diverse trainingen mogen wij PE-punten uitgeven. Wil je weten of en hoeveel punten bij jouw training te behalen zijn? Kijk dan op bij betreffende training of neem contact met ons op.

Copyright

Deelnemers aan onze trainingen mogen geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder onze toestemming.

Vertrouwelijkheid

Iedere medewerker heeft zich contractueel verplicht de grootste vertrouwelijkheid in acht te nemen met betrekking tot alle informatie en kennis aangaande de organisatie van de opdrachtgever. In de praktijk betekent dit dat alle informatie die door klanten/deelnemers is verstrekt, als vertrouwelijk wordt beschouwd door CQT Zorg & Gezondheid B.V. en haar medewerkers en ingehuurde zzp’ers. Bekijk hier onze Privacyverklaring.

Klachtenprocedure

Wij streven naar het leveren van hoge kwaliteit aan haar opdrachtgevers. Ontstaat er een klacht, dan zorgt Q-Academie (onderdeel van CQT Zorg & Gezondheid) ervoor dat de klacht naar tevredenheid wordt afgehandeld. Lees hieronder onze klachtenprocedure en vul hier het klachtenformulier in.

Contact

Heb je praktische vragen? Vraag dan naar Martine van Beek, opleidingscoördinator. Wil je informatie over de inhoud van een training of over incompanymogelijkheden? Neem dan contact op met onze programmamanagers of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Algemene voorwaarden incompanytrainingen

Q-Academie is onderdeel van CQT Zorg & Gezondheid. Je kunt hieronder onze algemene voorwaarden downloaden.