Wet- en regelgeving & financiering langdurige zorg

Wet- en regelgeving & financiering langdurige zorg

Wil je graag een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving, financieringsvormen en aanverwante ontwikkelingen in de langdurige zorg? Volg dan deze workshop!

 • Aan de orde komen: de hervormingen in de langdurige zorg, Wmo, Wlz, Jeugdwet, Zorgverzekeringswet (wijkverpleging, eerstelijnsverblijf en GRZ) en de leveringsvorm PGB’s. Daarnaast gaan we in op de consequenties hiervan voor jouw organisatie, afdeling en werkzaamheden. Tot slot bespreken we kort de ontwikkeling (Ont)Regel de zorg.

 • Na afloop van de workshop:

  heb je een helder overzicht van de (nieuwe) wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de langdurige zorg.

 • Deze training bieden wij incompany aan. Voorafgaand aan de training gaan wij met jou in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar jouw wensen en naar de situatie binnen jouw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (jij en) jouw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina lees je meer over de mogelijkheden.

  Wij verzorgen onze incompanytrainingen ook online, met een live trainer. Online is net zoveel mogelijk in een training als offline: plenaire sessies, sessies en opdrachten in groepjes (break-out rooms) en verschillende discussie- en werkvormen. Wij garanderen dat deze online dag net zo interactief en effectief is als offline. De afgelopen maanden hebben wij veel instellingen naar volle tevredenheid getraind.

  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Voor wie is deze workshop bedoeld? Het betreft een basisworkshop. Iedereen die een overzicht van de wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de langdurige zorg wil hebben (Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg).

  Investering: afhankelijk van het programma. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en/of een prijsvoorstel.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook interessant voor je?
 • Wet- en regelgeving & financiering ziekenhuiszorg
  Workshop Incompany
 • Online Wet- en regelgeving & financiering GGZ
  Workshop 22 juli 2021