Vraag nu je subsidie aan voor het opleiden van digicoaches in de zorg!

Vraag nu je subsidie aan voor het opleiden van digicoaches in de zorg!

De tweede ronde is gestart van de voucherregeling van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om de digivaardigheid van medewerkers van zorgorganisaties te vergroten. Met deze vouchers kunnen zorgaanbieders medewerkers door Q-Academie laten trainen tot digicoach.

Q-Academie mag het opleidingsprogramma voor digicoaches verzorgen binnen deze voucherregeling. De opleiding bestaat uit twee trainingsdagen en een aantal intervisie-/coachingssessies. Het programma is geaccrediteerd voor 12 PE-punten bij het Kwaliteitsregister en wordt verzorgd door onze kundige en energieke trainers, die naast uitstekende didactische vaardigheden ook jarenlange praktijkervaring bezitten als consultant bij vergelijkbare trajecten in alle sectoren van de zorg.

Wij geloven dat leren vooral draait om het effectief kunnen toepassen van kennis en vaardigheden en daar ligt dan ook onze focus in het opleidingsprogramma voor digicoaches. Samen kijken we naar jullie specifieke leerdoelen en hoe we kunnen aansluiten bij de doelen en praktijksituatie van jullie zorgorganisatie. Zo zorgen we er samen voor dat jullie digicoaches de digivaardigheden op een positieve wijze binnen jullie organisatie kunnen gaan vergroten.  

Extra digicoaches opleiden

Per organisatie mag maximaal 1 voucher worden aangevraagd en met deze voucher kun je maximaal 4 digicoaches laten opleiden. Wil je meer digicoaches in gaan zetten? Met eigen middelen kun je extra deelnemers aan laten sluiten bij het opleidingstraject! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

De voucher aanvragen

Informatie over het aanvragen van de voucher en de randvoorwaarden vind je in de subsidieoproep van ZonMw. Per subsidieronde wordt een voucherplafond gehanteerd en toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanvragen die voldoen aan de gestelde voorwaarden. In de eerste ronde waren de vouchers binnen 2 weken al vergeven: wees er dus snel bij!

Meer weten over de voucherregeling, ons trainingsprogramma of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!