Samenwerkingspartners

Met de volgende organisaties werken wij samen:

Jan van Es InstituutMet het Jan van Es Instituut leggen we de verbinding tussen de domeinen van eerste- en tweedelijnszorg. 

HBO DrechtstedenHBO Drechtsteden is een particuliere HBO-instelling die persoonlijk onderwijs op maat biedt op o.a. het gebied van Zorg & Welzijn. Onze samenwerking in de post bachelor opleiding Consulent Wmo, Wlz, Jeugdwet versterkt de verbinding tussen onderwijs en beroepspraktijk. 

FiZiFinancials spelen een belangrijke rol in de steeds bedrijfsmatigere aanpak binnen zorgorganisaties. Samen met FiZi leveren we een belangrijke bijdrage bij het ontwikkelen en delen van kennis op het gebied van financiën in de zorg. 

NVMAHet administratieve proces binnen de zorg is complex en de zorgadministrateur heeft uiteenlopende taken. Samen met NVMA (Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie) ondersteunen we zorginstellingen om die administratie naar een hoger plan te brengen. 

LearninQQ-Academie en LearninQ zijn opleidingspartners op het gebied van kwaliteit en doelmatigheid. Waar Q-Academie jouw opleidingspartner is in de zorg, focust LearninQ zich op verbeteren van procesprestaties in het bedrijfsleven. Wij leren van elkaar door de best-practices uit de verschillende organisaties en branches te delen. 

LSRDe cliënt centraal stellen in het zorgproces; de belangrijkste drijfveer en tegelijkertijd aandachtspunt voor veel zorginstellingen. Samen met LSR willen we de kwaliteit van zorg verbeteren vanuit cliëntenperspectief.