Trainingen & opleidingen
Kies hier je sector
Kies hier je thema
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering GGZ en FZ
  Workshop
  01-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de GGZ en FZ nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop! Zodat je inzicht krijgt in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de GGZ en FZ.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering ziekenhuiszorg
  Workshop
  08-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van 255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de ziekenhuiszorg nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop! En krijg inzicht in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de ziekenhuiszorg.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering langdurige zorg
  Workshop
  08-08-2023

  Nu voor de Last Minute aanbieding van €255,- p.p.

  Is de bekostigingssystematiek van de langdurige zorg nieuw voor jou en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving, financieringsvormen en aanverwante ontwikkelingen? Volg dan deze basisworkshop! Zodat je inzicht krijgt in de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen in de langdurige zorg.

  Direct inschrijven voor deze zomerworkshop 👉

  Meer info
 • Stoomcursus DBC’s
  Basiscursus
  21-09-2023

  Sinds de invoering van de DBC’s registreert en factureert jouw ziekenhuis DBC-zorgproducten. De gevolgen van de DBC-systematiek zijn groot! Wat betekenen DBC’s voor jouw organisatie en voor jouw eigen werkzaamheden? Hoe zit de systematiek in elkaar? En wat heeft ICD-10 met DBC’s te maken?

  Meer info
 • Training DBC’s: verdieping en verbreding
  Verdiepingstraining
  28-09-2023

  Sinds de invoering van de DBC’s registreert en factureert jouw ziekenhuis DBC-zorgproducten. De gevolgen van DBC’s zijn groot! Waar zitten de knelpunten? Hoe zorg je dat de registratie juist, volledig en tijdig is? Wat zijn de financiële risico’s en gevolgen voor jouw organisatie en hoe houd je deze beheersbaar?

  Meer info
 • Training (Advies)vaardigheden voor de zorgadministratie
  Training
  Start 02-10-2023

  Registratie en declaratie van geleverde zorg moet juist, tijdig en volledig zijn. Aan jou als adviseur Zorgadministratie de uitdaging om dit binnen de organisatie vorm te geven. Het betrekken van de werkvloer is hierbij essentieel. Maar hoe neem je je collega’s hierin mee? En hoe zorg je ervoor dat zij ook het belang van een correcte bronregistratie onderstrepen en gemotiveerd zijn om samen met jou structurele verbeteringen door te voeren?

  Meer info
 • Training Administratieve organisatie en interne beheersing
  Training
  31-10-2023

  Ontwikkelingen als Horizontaal Toezicht brengen met zich mee dat er steeds meer nadruk komt te liggen op risicobeheersing en continu verbeteren. Van interne controle (IC) naar interne beheersing (IB), op basis van een actuele en geborgde administratieve organisatie (AO). Hoe maak je nu de vertaling van deze landelijke ontwikkelingen naar jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker, hoe neem je de rest van de organisatie hierin mee?

  Meer info
 • Stoomcursus DBC's GRZ
  Basiscursus
  13-11-2023

  De geriatrische revalidatiezorg is overgeheveld naar de Zorgverzekeringswet. Zorg en behandeling worden sindsdien via DBC’s gefinancierd. De DBC-systematiek is compleet anders dan de andere financieringen waarmee ouderenzorgorganisaties te maken hebben. Behandelaren registreren zorgactiviteiten, financieel medewerkers declareren in DBC’s en managers GRZ monitoren en sturen op een andere manier dan zij gewend zijn in de Wlz.

  Meer info
 • Training Excel (basis) voor zorgorganisaties
  Training
  14-11-2023

  Op de werkvloer wordt de laatste jaren steeds meer gebruik gemaakt van Excel. Excel is immers hét programma om gemakkelijk (en goedkoop) cijfers uit te draaien, inzichtelijk te maken, analyses op uit te voeren en rapportages mee te maken. Is het werken in Excel nieuw voor jou? Of werk je regelmatig in Excel, maar merk je dat je nét de handigheid en vaardigheden mist om jouw werkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren?

  Meer info
 • Training Excel voor de zorgadministratie (langdurige zorg & ziekenhuiszorg)
  Training
  14-11-2023

  Informatieverwerking in de zorg wordt steeds belangrijker, vooral voor de afdeling zorgadministratie. De hoeveelheid informatie die de afdeling binnenkomt, daar wordt verwerkt en de afdeling weer verlaat, wordt steeds groter én complexer. Deze beweging vraagt van medewerkers nieuwe kennis en expertise, zowel inhoudelijk als op analytisch vlak. Excel is daarbij hét programma om cijfers uit te draaien, inzichtelijk te maken, analyses op uit te voeren en rapportages mee te maken.

  Meer info