Open trainingen
Kies hier je sector
Kies hier je thema

 • Zomerworkshop Inzetten op de nieuwste generaties medewerkers in de zorg
  Workshop
  21-07-2022

  Zorginstellingen hebben grote behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers. Ervaren medewerkers, maar juist ook de starters op de arbeidsmarkt. De millennials (generatie Y) en de generatie Z zijn de nieuwe instromers. Beide groepen vragen om een andere manier van aansturing, facilitering en manier van binden & boeien. Hoe ga je met deze groep om? Hoe trek je ze aan en op welke manier kun je ze motiveren en binden?

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering langdurige zorg
  Workshop
  01-08-2022

  Is de bekostigingssystematiek van de langdurige zorg nieuw voor jou en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving, financieringsvormen en aanverwante ontwikkelingen? Volg dan deze basisworkshop!

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering ziekenhuiszorg
  Workshop
  01-08-2022

  Is de bekostigingssystematiek van de ziekenhuiszorg nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop!

  Meer info
 • Zomerworkshop Wetgeving en financiering GGZ
  Workshop
  01-08-2022

  Is de bekostigingssystematiek van de GGZ nieuw voor jou, en ben je op zoek naar een overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving en financieringsstromen? Volg dan deze basisworkshop!

  Meer info
 • Zomerworkshop Flitsaudits
  Workshop
  02-08-2022

  Wil je snel inzicht in de status van een specifiek onderdeel van een risicovol thema binnen jouw zorgorganisatie? Dan is de flitsaudit juist nu een passende en laagdrempelige aanvulling op het auditsysteem. De bevindingen uit een flitsaudit zijn direct inzichtelijk en kunnen meteen worden omgezet in verbeterpunten.  

  Meer info
 • Zomerworkshop Effectief rapporteren van auditgesprekken
  Workshop
  02-08-2022

  Een auditrapport met concrete verbetervoorstellen is begrijpelijk voor de ontvanger en vormt de basis om verbeteringen te realiseren. Kort, bondig, concreet én volledig rapporteren blijkt in de praktijk niet makkelijk te zijn.

  Meer info
 • Zomerworkshop Meer handigheid met stuurinformatie
  Workshop
  08-08-2022

  Wil je graag meer inzicht en invloed hebben op de stand van zaken binnen jouw organisatie of afdeling? Heb je veel data en informatie tot jouw beschikking, maar weet je niet altijd hoe je deze gegevens moet interpreteren? Om jouw afdelings- en organisatiedoelen te kunnen realiseren, is sturing op basis van behaalde resultaten noodzakelijk. Kortom, wil je graag meer ‘in control’ zijn?

  Meer info
 • Zomerworkshop Motiverende gespreksvoering
  Workshop
  09-08-2022

  Wil je collega’s enthousiasmeren voor jouw doelstellingen? Lukt het maar niet een ander in beweging te krijgen voor een bepaalde taak of project? Communicatie speelt hier een belangrijke rol bij. Motiverende gespreksvoering is een methode voor het voeren van gesprekken, die je helpt om gedragsverandering op gang te brengen op een vriendelijke en niet-confronterende manier.

  Meer info
 • Zomerworkshop Succesvol aan de slag met e-health
  Workshop
  09-08-2022

  Ben jij enthousiast over digitalisering binnen jouw zorgorganisatie, maar komen de ideeën in de praktijk maar beperkt van de grond? Vraag je jezelf af wat deze innovatie precies in de weg staat? In deze workshop benaderen we het implementeren van e-health als verandertraject. Op een leuke, praktische en interactieve manier maak je kennis met de succesfactoren en barrières die bij jouw organisatie spelen en ga je naar huis met nieuwe oplossingsrichtingen én inspiratie.

  Meer info
 • Zomerworkshop Methodiek voor risicobeheersing bij e-health
  Workshop
  09-08-2022

  Kun je voorkomen dat de batterij van de personenalarmering van een cliënt leeg is op het moment dat hij of zij valt? En wat als de slimme medicatiedispenser kapot is, zonder dat de patiënt zich hiervan bewust is? De inzet van e-health brengt nieuwe risico’s met zich mee. Maak kennis met de prospectieve risico-inventarisatie (PRI): dé methodiek voor het identificeren, analyseren, beoordelen en voorál beheersen van deze risico’s.

  Meer info