Met Q-Academie de zomer door!

Deze zomer organiseert Q-Academie een aantal interessante “reizen”/ zomerworkshops. Tijdens zo’n (online) “reis” van een dagdeel delen onze ervaren trainers hun kennis, gaan ze met je in gesprek en inspireren ze je. Op basis van hun ervaring hebben ze het meest interessante programma al voor je samengesteld. 

 

 

Bekijk ons aanbod hieronder en boek jouw “reis”/workshop nu tegen een gereduceerd zomertarief!

Reis 1: Zomerworkshop Wetgeving en financiering GGZ en FZ
Op 1 augtustus a.s. (09:00-12:30 uur) neemt onze trainer Niels Rooijakkers je mee op een online "reis". Hierna ben je volledig op de hoogte van de (nieuwe) wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de GGZ en FZ.
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier

Reis 2: Zomerworkshop Wetgeving en financiering ziekenhuiszorg ☀
Op 8 augustus a.s. (09:00-12:30 uur) neemt onze trainer Bram Leijte je mee op een online "reis". Hierna heb je een helder beeld van de (nieuwe) wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de ziekenhuissector.
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier

Reis 3: Zomerworkshop Wetgeving en financiering langdurige zorg ☀
Op 8 augustus a.s. (13:00-16:30 uur) neemt onze trainster Jessie Draafsel je mee op een online "reis". Hierna heb je een helder beeld van de (nieuwe) wet- en regelgeving, financieringsstromen en aanverwante ontwikkelingen binnen de langdurige zorg.
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier.

Reis 4: Zomerworkshop Motiverende gespreksvoering
Op 3 augustus a.s. (09:00-12:30 uur) neemt onze trainster Evi Vermeer je mee op een fysieke "reis" (Oudlaan in Utrecht). Je leert op een andere manier vragen stellen, luisteren, reageren en met je gesprekspartner te werken aan concrete acties. Elke techniek oefenen we kort met elkaar. Je krijgt de handvatten aangereikt om je vaardigheden na de workshop verder in de praktijk te brengen.
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier.

Reis 5: Zomerworkshop Flitsaudits 
Op 10 augustus a.s. (09:00-12:30 uur) neemt onze trainster Laura Kampen je mee op een fysieke "reis" (Oudlaan in Utrecht). Hierna weet je wat de meerwaarde van de flitsaudit voor jouw organisatie is en wat hierbij allemaal komt kijken. 
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier.

Reis 6: Zomerworkshop Effectief rapporteren van auditgesprekken 
Op 10 augustus a.s. (13:00-16:30 uur) neemt onze trainster Kim Borghuis je mee op een fysieke "reis" (Oudlaan in Utrecht). Hierna weet je hoe je doeltreffend en concreet bevindingen uit jouw auditgesprek rapporteert. Hierdoor vergroot je de kans dat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen op de verbeterpunten uit de audits.
👉 Meer informatie en aanmelden? Klik hier.