Laatste ronde subsidie Training tot Digicoach gesloten Wat zijn de alternatieven?

Laatste ronde subsidie Training tot Digicoach gesloten

Al binnen 2 uur (!) zijn alle vouchers van de derde en tevens de laatste voucherronde van Zorg voor innoveren voor de Training tot Digicoach vergeven. Met deze subsidieregeling wil het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de digivaardigheid van medewerkers binnen zorgorganisaties vergroten. Heeft jouw organisatie net misgegrepen, maar willen jullie wel collega’s tot digicoaches opleiden? Wij zetten je opties op een rij!

Wat zijn de alternatieven als je misgrijpt met de voucher?

Mocht jouw organisatie achter het net gevist hebben, dan zijn er naast deze subsidie ook andere mogelijkheden om jouw medewerkers op te leiden tot digicoaches. Dit zijn je opties:

Optie 1: Opleiding op maat
Het opleidingsprogramma dat binnen de subsidieregeling wordt aangeboden, kun je ook als incompanytraject aanvragen. We maken de opleiding dan op maat naar jullie specifieke wensen en leerdoelen.

Optie 2: Meld je aan voor de open training
De tweede optie is om aan te sluiten bij de 2-daagse open training Digicoach in de zorg. In twee uitgebreide, interactieve en praktische trainingsdagen doen deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden op om succesvol als digicoach in de zorg aan de slag te gaan.

Meer weten of heb je vragen?

Wil je meer weten over het opleidingsprogramma voor digicoaches of heb je een vraag? Neem dan contact op met Lianne Valks.