Open trainingen
Kies hier je sector
Kies hier je thema
 • Training Digicoach in de zorg
  Training
  Start 03-10-2024

  Digicoaches worden opgeleid tot spin in het web in het digivaardiger maken van collega’s en daarmee het behoud van werkplezier! 
  Een digitaal en didactisch vaardige medewerker die collega’s on the job’ coacht om stap voor stap digivaardiger te worden; daar ben je na de basistraining Digicoach toe in staat! Jij wordt de aanjager van digitalisering binnen jouw zorgorganisatie. Lees meer of schrijf je snel in! 

  Schrijf je in voor 1 juli 2024 en profiteer van 10% vroegboekerskorting!

   

  Meer info
 • Training Financieel management voor niet-financiële managers in de zorg
  Training
  Start 07-10-2024

  Managers in de zorg worden bijna dagelijks geconfronteerd met financiële termen en bedrijfseconomische kwesties. Van jou wordt verwacht dat je financiële overzichten begrijpt, dat je budgetten kunt opstellen en kunt sturen op cijfers. Wil je grip hebben op de financiën? En wil je dezelfde taal spreken als de financiële managers binnen jouw organisatie?

  Meer info
 • Basistraining Projectmanagement in de zorg
  Training
  Start 08-10-2024

  Sterk projectmanagement leidt tot geweldige veranderingen en innovaties in de zorg. Tegelijkertijd brengt de complexe zorgcontext een uitdagende dynamiek met zich mee bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van projecten. Dit vraagt van jou als projectleider om een combinatie van kennis en vaardigheden. Jij wil een project gestructureerd kunnen  aanpakken en scherp de voortgang bewaken, terwijl je ook de juiste mensen betrekt en op de hoogte houdt. Wie ben jij als projectleider, waar liggen jouw talenten en hoe maak je daarmee jouw project tot een succes? 

  Meer info
 • Training Capaciteitsmanagement op de polikliniek
  Training
  Start 08-10-2024

  Hoe vind je de balans tussen zorgvraag en zorgaanbod (zorgprofessionals, ruimten en apparatuur)? En hoe zorg je dat je het aantal patiënten op de polikliniek ziet conform de afspraken met de zorgverzekeraar? Dit zijn vragen die bij veel ziekenhuizen spelen. Tijdens deze training leer je aan de hand van een stappenplan hoe je de polikliniek efficiënter en effectiever met behulp van capaciteitsmanagement en zorglogistiek inricht.

  Meer info
 • Basistraining Calamiteitenonderzoek voor Wmo-toezichthouders
  Basistraining
  Start 10-10-2024

  Als toezichthouder ben je sinds 2015 verantwoordelijk voor het eerstelijns toezicht met betrekking tot de Wmo binnen jouw gemeente. Dit houdt in dat je je bezighoudt met het beoordelen en uitvoeren van (aanvullend) calamiteitenonderzoek. Hierbij is het streven dat aanbieders van voorzieningen maximaal kunnen leren van de uitkomsten van het toezicht. Wil je weten wat er komt kijken bij het onderzoeken van ernstige incidenten en (mogelijke) calamiteiten? En wil je dit onderzoek (nog) beter kunnen beoordelen? Kortom, wil je optimaal invulling kunnen geven aan jouw rol?

  Schrijf je direct in 👉

  Meer info
 • Training Administratieve Lastenverlichting met RPA in de Zorg
  Training
  14-10-2024

  Ontdek de Kracht van Robotic Process Automation (RPA) voor de zorgsector
  Ben je geïnteresseerd in Robotic Process Automation (RPA) en wil je de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie verkennen? Dan is deze training geschikt voor jou! 

  In de dynamische wereld van zorg staat tijd gelijk aan kostbaarheid: de sleutel tot meer werkplezier en efficiëntie ligt in het verminderen van administratieve lasten. RPA is geen optie, maar een cruciale stap om lasten te verminderen. Tijdens deze training krijg je zicht op de mogelijkheden, kansen en risico's van RPA. Je gaat aan de slag met een business case voor een specifiek proces binnen jouw eigen organisatie. Na deze training heb je een concreet stappenplan en cijfers in handen om aan de slag te gaan met RPA.  

  Maak het verschil met RPA binnen jouw zorginstelling. Schrijf je in! 

  Meer info
 • Stoomcursus DBC's GRZ
  Basiscursus
  15-10-2024

  De geriatrische revalidatiezorg is overgeheveld naar de Zorgverzekeringswet. Zorg en behandeling worden sindsdien via DBC’s gefinancierd. De DBC-systematiek is compleet anders dan de andere financieringen waarmee ouderenzorgorganisaties te maken hebben. Behandelaren registreren zorgactiviteiten, financieel medewerkers declareren in DBC’s en managers GRZ monitoren en sturen op een andere manier dan zij gewend zijn in de Wlz.

  Schrijf je direct in 👉

  Meer info
 • Verdiepingstraining Calamiteitenonderzoek
  Verdiepingstraining
  15-10-2024

  Wil je met calamiteitenonderzoek een nog scherpere analyse op ernstige incidenten/calamiteiten kunnen maken, die beter wordt gedragen in jouw organisatie? Dit vraagt om ervaring, beschikking over- en flexibiliteit in analysemethodieken en aanscherping van vaardigheden. In de verdiepingstraining calamiteitenonderzoek ga je hiermee aan de slag.

  Schrijf je direct in 👉

  Meer info
 • Masterclass: Stoom je klaar als zorgbestuurder van de toekomst
  Verdiepingstraining
  Start 15-10-2024

  Ben jij eerstelijnszorgbestuurder? Dan sta je voor uitdagende vraagstukken, zoals het managen van werkdruk, het waarborgen van de toegankelijkheid van zorg en het bevorderen van samenwerking tussen gefragmenteerde zorgaanbieders. Hoe leid je jouw organisatie soepel door deze uitdagingen? Stoom je klaar als bestuurder van de toekomst: Leer samen met vakgenoten en van experts over het organiseren van regionale samenwerking, governance, bekostiging en de leiderschapskwaliteiten voor de eerstelijnsorganisatie van de toekomst gedurende deze Masterclass.

  Schrijf je snel in en leid jouw eerstelijnszorgorganisatie succesvol naar de toekomst!

  Meer info
 • Training Administratieve organisatie en interne beheersing
  Training
  17-10-2024

  Ontwikkelingen als Horizontaal Toezicht brengen met zich mee dat er steeds meer nadruk komt te liggen op risicobeheersing en continu verbeteren. Van interne controle (IC) naar interne beheersing (IB), op basis van een actuele en geborgde administratieve organisatie (AO). Hoe maak je nu de vertaling van deze landelijke ontwikkelingen naar jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker, hoe neem je de rest van de organisatie hierin mee?

  Meer info